3 trends vi bør holde øje med i 2020

Vi er nogle få måneder inde i 2020, og der er allerede sket en del. Faktisk har nyhedsmedierne haft rigeligt at se til, men derfor kan vi stadig forvente meget mere – både på godt og på ondt. Vi har flere begivenheder foran os, samt nogle situationer der stadig mangler at blive løst.

Coronavirus

I februar kom coronavirussen for alvor til Europa, og selv i Danmark har vi mærket effekterne. Værst er situationen fortsat i lande som Kina, Sydkorea, Iran og Italien, men meget kan nå at ske i løbet af året.

Indtil videre er der sat stort fokus på at holde virussen tilbage, men tiden må stadig vise, om det reelt kan lade sig gøre. Mange virksomheder oplever økonomiske tab, og især rejsebranchen har det hårdt. Den største konsekvens har dog været de omtrent 4,000 menneskeliv, som coronavirussen har taget i årets første måneder.

Amerikansk præsidentvalg

Sidst på året har vi det amerikanske præsidentvalg, som formodes at blive ret spændende. Det var en kæmpe overraskelse for mange, da Donald Trump vandt valget i 2016, men i år er han rent faktisk favorit – hvis vi ellers skal tro på bookmakerne.

Hans konkurrent i valget bliver enten Bernie Sanders eller Joe Biden. Sanders har en stor tilslutning af unge vælgere, mens Biden primært henter sin popularitet blandt ældre vælgere. Sanders lover et helt nyt system, mens Biden kan regere på samme måde som Obama gjorde. De to skal først op mod hinanden, inden det endelige opgør mod Trump finder sted i november. Det er oplagt at følge med i nyhederne op til det amerikanske præsidentvalg anno 2020!

OL

Hvert fjerde år afholdes der OL (olympiske lege). Denne gang er det i verdens mest befolkede by, Tokyo. På grund af coronavirus er der rygter om aflysning, men som det står lige nu, bør legene fortsat finde sted.

OL kan blive en vigtig trend, da en potentiel aflysning kan skabe stor panik. Følg derfor med i nyhederne. Hvis OL i Tokyo afholdes og forløber sig efter planen, bør vi stadig følge med i nyhedsmedierne. Her kan du jo blandt andet holde dig opdateret på danskernes medaljehøst, samt alt hvad der ellers foregår i de mange forskellige sportsbegivenheder.

More Articles for You

Sådan køber du hundefoder på nettet

Har du en hund? Så ved du, at hundefoder hurtigt bliver dyrt, men det er trods alt en nødvendighed. Der …

Schæferhund

Schæferhunde er kendte for at være arbejdsomme. Derfor er schæfere det foretrukne valg for alle, som har brug for en …

Rottweiler

Rottweileren er en af de ældste hunderacer, og den er blevet brugt til mange formål igennem årene. Først som hyrdehund, …

Labrador

Labrador retriever er den mest udbredte hund på verdensbasis, og det er også en af de mest populære herhjemme. Labrador …

Golden retriever

Golden retriever er en britisk hunderace som tilhører gruppen af retrieverhunde. Det er en fremragende familiehund, og det er en …

Fransk bulldog

Fransk bulldog er en af de mest ikoniske og genkendelige hunderacer. De er små, kompakte og muskuløse. Hvis du leder …