3 trends vi bør holde øje med i 2020

Vi er nogle få måneder inde i 2020, og der er allerede sket en del. Faktisk har nyhedsmedierne haft rigeligt at se til, men derfor kan vi stadig forvente meget mere – både på godt og på ondt. Vi har flere begivenheder foran os, samt nogle situationer der stadig mangler at blive løst.

Coronavirus

I februar kom coronavirussen for alvor til Europa, og selv i Danmark har vi mærket effekterne. Værst er situationen fortsat i lande som Kina, Sydkorea, Iran og Italien, men meget kan nå at ske i løbet af året.

Indtil videre er der sat stort fokus på at holde virussen tilbage, men tiden må stadig vise, om det reelt kan lade sig gøre. Mange virksomheder oplever økonomiske tab, og især rejsebranchen har det hårdt. Den største konsekvens har dog været de omtrent 4,000 menneskeliv, som coronavirussen har taget i årets første måneder.

Amerikansk præsidentvalg

Sidst på året har vi det amerikanske præsidentvalg, som formodes at blive ret spændende. Det var en kæmpe overraskelse for mange, da Donald Trump vandt valget i 2016, men i år er han rent faktisk favorit – hvis vi ellers skal tro på bookmakerne.

Hans konkurrent i valget bliver enten Bernie Sanders eller Joe Biden. Sanders har en stor tilslutning af unge vælgere, mens Biden primært henter sin popularitet blandt ældre vælgere. Sanders lover et helt nyt system, mens Biden kan regere på samme måde som Obama gjorde. De to skal først op mod hinanden, inden det endelige opgør mod Trump finder sted i november. Det er oplagt at følge med i nyhederne op til det amerikanske præsidentvalg anno 2020!

OL

Hvert fjerde år afholdes der OL (olympiske lege). Denne gang er det i verdens mest befolkede by, Tokyo. På grund af coronavirus er der rygter om aflysning, men som det står lige nu, bør legene fortsat finde sted.

OL kan blive en vigtig trend, da en potentiel aflysning kan skabe stor panik. Følg derfor med i nyhederne. Hvis OL i Tokyo afholdes og forløber sig efter planen, bør vi stadig følge med i nyhedsmedierne. Her kan du jo blandt andet holde dig opdateret på danskernes medaljehøst, samt alt hvad der ellers foregår i de mange forskellige sportsbegivenheder.

More Articles for You

Bøde for manglende registrering i RUT: Sådan er reglerne

I løbet af 2018 og 2019 har Arbejdstilsynet skærpet kontrollen, og derfor er der en forhøjet risiko for at få …

Sådan finder du det perfekte træningsprogram

Hvis du ønsker at komme i god form, er det vigtigt at din kost og træning er struktureret. Du bør …

Hvad får man i SU?

Sådan bliver du klogere! SU kan for manges vedkommende være en jungle. Det er et problem, idet det for mange …

Sådan sikrer du dig de skarpeste priser hos TNT

TNT er på rekordtid blevet én af de mest populære kurérfirmaer på de danske veje. Det er der mere end …

5 tegn på at du skal finde en ny hosting udbyder

Lad os gøre det klart for dig, webhosting kan være kompliceret, hvis du på forhånd ikke kender noget til hjemmesider …

Gode grunde til at finde en tekstforfatter

Alle online virksomheder har brug for gode tekster. Det samme har de fleste fysiske forretninger. Det er lidt af en …