5 tegn på at du skal finde en ny hosting udbyder

Lad os gøre det klart for dig, webhosting kan være kompliceret, hvis du på forhånd ikke kender noget til hjemmesider og hosting.

Hvis dit websted oplever dårligere ydeevne, kan det påvirke dit overskud, din troværdighed og dit brand ry på en negativ måde. Din hostingudbyder kan drastisk påvirke din bundlinje. Så hvis du oplever for mange røde flag, er det sandsynligvis tid til at finde en ny webhosting udbyder.

Der er typisk tre grundlæggende typer hostede løsninger:

 • Dedikeret hosting, som ikke kun er begrænset til fysiske dedikerede servere, men betegner hosting-løsninger til en lejer. Dette kan også omfatte VPS Hosting og Cloud Dedicated løsninger. Disse løsninger giver organisationer mulighed for at reducere omkostningerne forbundet med hjemmeside styring. Fysisk dedikerede servere tilbyder ydelse og evnen til at håndtere store mængder trafik. VPS og Cloud Dedicated hosting giver fordelen ved næsten øjeblikkelig levering med skalerbarheden af ​​skyen.
 • Delt hosting, der er vært for flere brugerkonti på en enkelt server, typisk med en delt IP-adresse. Det giver en billig løsning for mindre virksomheder med begrænset webtrafik.
 • Administrerede applikationer, såsom Managed WordPress og Managed WooCommerce Hosting, giver kunderne et WordPress-miljø uden behov for at administrere deres server. Disse typer platforme leveres med de værktøjer, som udviklere har brug for, så deres fokus forbliver på deres hjemmsider.

Dine specifikke behov og dine kunders behov vil bestemme, hvad den bedste hosting er for præcis dig. Det er også nødvendigt at tænke på fremtiden. Dine forretningsbehov ændrer sig over tid, og det er vigtigt at være i stand til at ændre din hosting pakke i fremtiden hvis du skal have en hurtigere server med mere plads på.

Så hvordan vil du mon vide om det er tid til at finde en ny webhosting udbyder?

 Vi har 5 tegn, der viser, at det er tid til at finde en ny webhosting udbyder for dig.

1. Udbyderen kan ikke håndtere din trafik

Vær sikker på at din trafik ikk er begrænset til kun 1 gb trafik pr månede, de fleste hosting selskaber nu om dage har en fair grænse på fx 1 TB.

Ikke alle hosting udbydere er født lige. ”

Selvom ingen udbyder kan garantere, at din hjemmeside aldrig vil gå ned, er hyppige strømafbrydelser på grund af trafik spidser et advarselsskilt. Enten er denne løsning, eller udbyderen er simpelthen ikke rustet godt nok til opgaven.

Ud over at undgå eller hurtig reaktion på service afbrydelser inkluderer andre funktioner, du skal kigge efter:

 • 24/7/365 support
 • Regelmæssig og automatisk software- og plugin-opdatering
 • Kontinuerlig server sundheds og sikkerhedsovervågning
 • On-server og fjern backup muligheder
 • Installationer med et enkelt klik af CMS’er og andre værktøjer

Hvis det er en konstant om at få de ting du har brug for, kan det være tid til at se andre steder efter en hosting udbyder. Ingen udbyder er perfekt, men at din server ikke virker bør ikke være regelmæssigt.

Hvis din udbyder ikke kan give dig den hjælp, du har brug for og holde dig opdateret, kan det være tid til at overveje alternativer.

2. Din information er ikke sikker

sikkerhed er en kilde til fortsat frustration for organisationer, der håndterer følsomme data. Uanset om det er patientjournaler, kreditkortdata eller andre forbrugerdata, skal du være sikker på, at de er sikre. Jo mere du vokser, desto mere vigtigt bliver dette, og det er yderst vigtigt at vælge en pålidelig hosting løsning.

Så hvad er en anden måde at afgøre, om du er vokset ud af din hosting udbyder?

Du ved dette, når et stigende antal sikkerheds begivenheder ikke længere er få og langt imellem. ”

Hackere har flere angrebsmetoder, især phishing og malware, blandt andre teknikker. Målet er alle de data, de finder nyttige, arbejde meget for at få adgang til dem.

En fremragende hosting udbyder skal kunne tilbyde dig branchens førende sikkerhedstjenester. Nogle sikkerhedsmekanismer man skal kigge efter er indtrængende detektion og forebyggelse.

Alt dette omsættes til større sikkerhed for dig og din klients data.

3. Du vokser, men din hosting-udbyder kan ikke

evnen til at behandle oplysninger og få adgang til data er afgørende. Barrieren for adgang er, når midlerne til at gøre dette effektivt ikke er tilgængelige. Dårlig ydelse og nedetid betyder, at du og dine klienter mister kunder og konverteringer, fordi de oplever ventetider.

Hvis din webhosting udbyder ikke kan vokse med dig, vil det begrænse din forretningsvækst. En voksende virksomhed kræver en udbyder, der kan vokse med deres kundes (dine) behov. At have evnen til at skalere kan simpelthen ikke undervurderes.

Du skal vide, at din web-hosting-udbyder er klar til udfordringerne med vækst. ”

Prøv at stille dig selv følgende spørgsmål:

 • Hvad er deres evne til at skalere?
 • Er de parat til at imødekomme dine specifikke behov?
 • Tilbyder de tilpassede løsninger uden for standard hosting planer?

Din hosting udbyder skal være i stand til at imødekomme din vækst tilstrækkeligt. Vær ikke bange for at stille spørgsmål og finde ud af, hvilke skridt der kan tages, hvis behovet opstår. Fremtiden for din virksomhed eller dine kunders fremtid kan afhænge af den.

4. Din hostingudbyder understøtter bare ikke dig

Dette kan være et følsomt emne, da opfattelse spiller en stor rolle. Du skal dog være klar over den support og styring , som din hosting udbyder tilbyder, og om det er tilstrækkeligt. Du og dine kunder har forretningsbehov. Du har brug for en udbyder, der kan støtte dig lige, når du har brug for det.

Det siger sig selv, at hosting rummet er fyldt med stadigt udviklende teknologier, og det er udfordrende at støtte og styre dem alle. Men på et grundlæggende niveau skal din udbyder være i stand til at give dig støtte til det miljø, der huser dine projekter.

Hvis dit indtryk er, at de ikke forstår dine forretningsbehov og ikke er interesseret i dem, ved du, at det er tid til at overveje at gå videre til en ny webhosting udbyder.

5. Din hosting-udbyder er ikke nyttig

Realiteten af ​​hosting pladsen er, at teknologien ikke er 100% perfekt. Komponenter kan mislykkes, software tjenester kan have brug for genstart, og servere kan have brug for genstart. For ikke at nævne andre uforudsete faktorer, der kan komme i spil, som alle kan koste dig tid og penge.

Som nævnt i punkt nummer fire kommer behovet for support fra din udbyder. Uanset om denne tid er kort efter køb eller ned ad vejen, har du brug for dem på et tidspunkt. Det faktum, at du overhovedet har brug for at kontakte dem, er ikke en grund til at forlade, at have den form for støtte, er vigtigt.

Som virksomhedsejer skal du vurdere, om de interaktioner, du har i hele virksomheden, har til hensigt at give dig den bedst mulige oplevelse. Ligesom med livet, går alt muligvis ikke efter planen.

Er din nuværende hosting udbyder god for dig?

Her er nogle spørgsmål, du kan stille til din webhosting udbyder:

 1. Giver din udbyder dig den ydelse, du har brug for?
 2. Er mine oplysninger sikre?
 3. Kan min udbyder rumme min vækst?
 4. Giver de mig den slags støtte, jeg ønsker?
 5. I det store og hele, er de interaktioner, jeg har med min udbyder, nyttige?

Ethvert forhold kræver, at du giver og tager. Dit forhold til din hosting udbyder er ikke anderledes. Det er op til dig at afgøre, om det, du tager i bytte for det, du giver, er det værd for dig.

More Articles for You

Har du glemt nøglerne? Det kan du gøre

Det sker for selv den bedste – at man har smækket sig selv ude, eller glemt nøglerne et sted. I …

Modebranchen stormer frem – Inspireret af danske idéer

Trods hårde tider i verdenssamfundet er der stadig fart på i modebranchen. Der er fortsat stor efterspørgsel efter tøj, og …

Sådan køber du hundefoder på nettet

Har du en hund? Så ved du, at hundefoder hurtigt bliver dyrt, men det er trods alt en nødvendighed. Der …

Schæferhund

Schæferhunde er kendte for at være arbejdsomme. Derfor er schæfere det foretrukne valg for alle, som har brug for en …

Rottweiler

Rottweileren er en af de ældste hunderacer, og den er blevet brugt til mange formål igennem årene. Først som hyrdehund, …

Labrador

Labrador retriever er den mest udbredte hund på verdensbasis, og det er også en af de mest populære herhjemme. Labrador …