Her er de mest populære typer af storskærme

Storskærme er brugbare til mange formål – særligt når det gælder events, reklamer og præsentationer.

Der er dog mange storskærme at vælge imellem, og de byder hver især på nogle unikke fordele. Her får du et overblik, der viser dig nogle af de mest populære typer af storskærme, samt hvad de egner sig bedst til.

LED storskærm

Hvis du ønsker at leje eller købe en storskærm, hvor du ikke går på kompromis med størrelsen eller kvaliteten, så er det nok bedst at vælge en LED storskærm.

Her er det hele på plads – alt det grafiske står knivskarpt, og det vil aldrig blive et problem for publikummet at få det hele med. Denne type af storskærm er den mest populære, da den egner sig til de fleste events. LED storskærme kan fås i mange forskellige størrelser, og der er meget få begrænsninger. De mest almindelige varianter fylder som regel 5 x 3 meter, men det er også muligt at få en større LED storskærm efter behov. Den største i verden er opsat i Dubai og har en facade, der dækker 829 meter!

Mobil storskærm

En mobil storskærmer et stærkt valg, hvis du mistænker, at du ofte kommer til at flytte rundt på din skærm. Eksempelvis hvis den skal bruges til meget forskelligt. En mobil storskærm er normalt lige så brugbar udendørs som den er indendørs, og derfor bliver den ofte omtalt som en ‘udendørs storskærm’.

Det er muligt at få en mobil LED skærm, hvilket er ret populært. Flere af disse skærme kan roteres i mange vinkler: Noget som gør dem endnu mere praktiske.

“Lille” storskærm

Det lyder fjollet at kalde en storskærm for lille, når “stor” er en integreret del af ordet. Men ikke desto mindre er der også mindre varianter af storskærme. De kan være brugbare, hvis du stadig ønsker at vise noget, der er stort, men ikke har behov for en storskærm af almindelig størrelse, men i stedet noget lidt mere diskret.

En anden god ting ved lille storskærme er, at de generelt tilbyder en glimrende opløsning. De er kompakte, men leverer et godt billede og passer ind flere steder end de helt store alternativer.

Storskærm med touch

Der findes også storskærme med touch. De er især oplagte til præsentationer, hvor du virkeligt ønsker at imponere. Denne slags storskærme skal selvfølgelig kobles grundigt op med en computer, men det er ikke svært, og derfor er det blevet mere og mere populært.

Her slipper du for at styre en præsentation med computer og mus – du kan i stedet gøre det ved at røre ved skærmen, hvilket er en del nemmere. Storskærme med touch fås fx i 75 tommer, som fungerer fint til mange præsentationer. Det er svært at finde gigantiske LED touch modeller, men hvis du absolut har brug for touch, så går du ikke galt i byen her.

More Articles for You

Schæferhund

Schæferhunde er kendte for at være arbejdsomme. Derfor er schæfere det foretrukne valg for alle, som har brug for en …

Rottweiler

Rottweileren er en af de ældste hunderacer, og den er blevet brugt til mange formål igennem årene. Først som hyrdehund, …

Labrador

Labrador retriever er den mest udbredte hund på verdensbasis, og det er også en af de mest populære herhjemme. Labrador …

Golden retriever

Golden retriever er en britisk hunderace som tilhører gruppen af retrieverhunde. Det er en fremragende familiehund, og det er en …

Fransk bulldog

Fransk bulldog er en af de mest ikoniske og genkendelige hunderacer. De er små, kompakte og muskuløse. Hvis du leder …

Cavalier King Charles Spaniel

Cavalier King Charles Spaniel er en meget traditionel hunderace som har sin oprindelse i England. Det er en populær selskabshund, …