Her er de mest populære typer af storskærme

Storskærme er brugbare til mange formål – særligt når det gælder events, reklamer og præsentationer.

Der er dog mange storskærme at vælge imellem, og de byder hver især på nogle unikke fordele. Her får du et overblik, der viser dig nogle af de mest populære typer af storskærme, samt hvad de egner sig bedst til.

LED storskærm

Hvis du ønsker at leje eller købe en storskærm, hvor du ikke går på kompromis med størrelsen eller kvaliteten, så er det nok bedst at vælge en LED storskærm.

Her er det hele på plads – alt det grafiske står knivskarpt, og det vil aldrig blive et problem for publikummet at få det hele med. Denne type af storskærm er den mest populære, da den egner sig til de fleste events. LED storskærme kan fås i mange forskellige størrelser, og der er meget få begrænsninger. De mest almindelige varianter fylder som regel 5 x 3 meter, men det er også muligt at få en større LED storskærm efter behov. Den største i verden er opsat i Dubai og har en facade, der dækker 829 meter!

Mobil storskærm

En mobil storskærmer et stærkt valg, hvis du mistænker, at du ofte kommer til at flytte rundt på din skærm. Eksempelvis hvis den skal bruges til meget forskelligt. En mobil storskærm er normalt lige så brugbar udendørs som den er indendørs, og derfor bliver den ofte omtalt som en ‘udendørs storskærm’.

Det er muligt at få en mobil LED skærm, hvilket er ret populært. Flere af disse skærme kan roteres i mange vinkler: Noget som gør dem endnu mere praktiske.

“Lille” storskærm

Det lyder fjollet at kalde en storskærm for lille, når “stor” er en integreret del af ordet. Men ikke desto mindre er der også mindre varianter af storskærme. De kan være brugbare, hvis du stadig ønsker at vise noget, der er stort, men ikke har behov for en storskærm af almindelig størrelse, men i stedet noget lidt mere diskret.

En anden god ting ved lille storskærme er, at de generelt tilbyder en glimrende opløsning. De er kompakte, men leverer et godt billede og passer ind flere steder end de helt store alternativer.

Storskærm med touch

Der findes også storskærme med touch. De er især oplagte til præsentationer, hvor du virkeligt ønsker at imponere. Denne slags storskærme skal selvfølgelig kobles grundigt op med en computer, men det er ikke svært, og derfor er det blevet mere og mere populært.

Her slipper du for at styre en præsentation med computer og mus – du kan i stedet gøre det ved at røre ved skærmen, hvilket er en del nemmere. Storskærme med touch fås fx i 75 tommer, som fungerer fint til mange præsentationer. Det er svært at finde gigantiske LED touch modeller, men hvis du absolut har brug for touch, så går du ikke galt i byen her.

More Articles for You

Bøde for manglende registrering i RUT: Sådan er reglerne

I løbet af 2018 og 2019 har Arbejdstilsynet skærpet kontrollen, og derfor er der en forhøjet risiko for at få …

Sådan finder du det perfekte træningsprogram

Hvis du ønsker at komme i god form, er det vigtigt at din kost og træning er struktureret. Du bør …

3 trends vi bør holde øje med i 2020

Vi er nogle få måneder inde i 2020, og der er allerede sket en del. Faktisk har nyhedsmedierne haft rigeligt …

Hvad får man i SU?

Sådan bliver du klogere! SU kan for manges vedkommende være en jungle. Det er et problem, idet det for mange …

Sådan sikrer du dig de skarpeste priser hos TNT

TNT er på rekordtid blevet én af de mest populære kurérfirmaer på de danske veje. Det er der mere end …

5 tegn på at du skal finde en ny hosting udbyder

Lad os gøre det klart for dig, webhosting kan være kompliceret, hvis du på forhånd ikke kender noget til hjemmesider …