Sådan køber du hundefoder på nettet

Har du en hund? Så ved du, at hundefoder hurtigt bliver dyrt, men det er trods alt en nødvendighed. Der er dog en god løsning: Du kan købe hundefoder på nettet, som er billigt og som bliver leveret på ganske kort tid. Trods lave priser går du ikke på kompromis med kvaliteten, så det er en oplagt løsning, hvis du ønsker at spare penge på foderet.

Køb hundefoder uden besvær

Det meste hundefoder er tørt og har en lang holdbarhed. Derfor står der intet i vejen for at købe det på nettet.

Når det gælder små mængder, så er prisen ofte den samme som i supermarkedet. Men når du handler stort ind, er der rigtigt mange penge at spare. Samtidig har du et langt større udvalg at vælge imellem blandt de webshops, der specialiserer sig i tørfoder.

Udover foder er der også et bredt udvalg af hundesnacks, samt legetøj og endda også foder til andre kæledyr. Der kan altså være mange grunde til at købe ting til dit husdyr på nettet!

De bedste webshops

En hurtig Google-søgning kan lede dig frem til de bedste steder at købe. Petworld og Zooplus er nogle af de mest populære webshops i Danmark, men der er mange om buddet.

Kvaliteten er selvfølgelig det vigtigste, men gå også efter den bedste pris. Her bør du både se på prisen for produkterne, samt prisen for fragt som godt kan variere, da der er tale om tunge forsendelser.

En anden mulighed er at finde webshops i udlandet. Det er ofte endnu billigere, men ulempen er, at det tager længere tid, at det er sværere at returnere, og at der kan være regler for, hvilket mad og foder der må sendes ind i landet. Derfor anbefaler vi som udgangspunkt at vælge en dansk forhandler.

Få sendt til din nærmeste pakkeshop

Når du har fundet din foretrukne webshop, som har kvalitetsfoder til fornuftige priser, er det tid til at se på fragten. Ofte kan du selv vælge, om du vil have din pakke leveret til en pakkeshop, hvilket er billigst – eller om du vil have den sendt direkte hjem til dig, hvilket er lidt dyrere.

Mange online forhandlere benytter GLS til forsendelser i Danmark. Derfor kan du typisk få leveret til din nærmeste GLS pakkeshop, og selve afhentning er super simpelt. Du medbringer blot ordrebekræftelse, som normal skal vises, samt identifikationsbevis som nogle gange skal vises. I de fleste pakkeshops tager det ikke mere end et par minutter at få hentet din pakke. Hvis du har købt stort ind, for eksempel med rigtigt mange kilo foder, er det bedst at køre i bil over til pakkeshoppen, så du nemt kan få det hele med hjem.

Muligt at købe foder ud fra racer

Der kan være stor forskel på hunde, så vores sidste råd er, at du sikrer dig, at du får det rigtige foder. Hos nogle webshops, heriblandt Petworld, kan du sortere foder efter racer. Hvis du har en labrador, så kan du få vist foder og snacks, der passer perfekt til racen. Det samme gør sig gældende hvis du har en schæfer, en chihuahua eller en af de mange andre populære hunderacer i Danmark. Det er vigtigt, at hunden får noget kvalitetsfoder, som passer til den!

More Articles for You

Har du glemt nøglerne? Det kan du gøre

Det sker for selv den bedste – at man har smækket sig selv ude, eller glemt nøglerne et sted. I …

Modebranchen stormer frem – Inspireret af danske idéer

Trods hårde tider i verdenssamfundet er der stadig fart på i modebranchen. Der er fortsat stor efterspørgsel efter tøj, og …

Schæferhund

Schæferhunde er kendte for at være arbejdsomme. Derfor er schæfere det foretrukne valg for alle, som har brug for en …

Rottweiler

Rottweileren er en af de ældste hunderacer, og den er blevet brugt til mange formål igennem årene. Først som hyrdehund, …

Labrador

Labrador retriever er den mest udbredte hund på verdensbasis, og det er også en af de mest populære herhjemme. Labrador …

Golden retriever

Golden retriever er en britisk hunderace som tilhører gruppen af retrieverhunde. Det er en fremragende familiehund, og det er en …