Hvad koster parterapi?

Der er mange, som er interesserede i parterapi, men som gerne vil kende til priserne først. Hvis det også gælder dig og din partner, så læs med her, hvor vi ser på de mest almindelige priser blandt danske parterapeuter.

Møde hos parterapeut: Ikke gratis, men effektivt

Den mest oplagte mulighed er at du og din partner booker et møde med en parterapeut og møder op til en session. Herefter vælger mange at fortsætte med en rutine, hvor der holdes et eller to månedlige møder ved terapeutens kontor.

Mange mener, at det er den mest effektive løsning, da det giver mulighed for at få talt ordentligt ud om tingene, og da man rent faktisk er til stede.

Priserne varierer selvfølgelig fra terapeut til terapeut, men det er ganske almindeligt at betale et sted mellem 500 og 1.500 kroner pr. session. De bedste parterapeuter er gennemsigtige med hensyn til priserne, så det er som regel nemt at finde den specifikke pris hos en professionel terapeut. Tjek parterapeutens hjemmeside – eller ring og spørg ind til priserne, hvis du er i tvivl om noget.

Online parterapi: Den prisvenlige og alsidige løsning

Mens et møde hos parterapeuten formentligt fungerer bedst, så er det ikke den eneste mulighed. Det er nemlig også muligt at lære mere om parterapi på nettet.

Faktisk er det muligt at få gratis parterapi på nettet. Prøv for eksempel det kursus, der hedder Verdens bedste parforhold hos bevidsthed.org. Det er et kursus, hvor du tilmelder dig med email, og derefter får du 3 mails i hver af de næste 7 uger, som indeholder viden, tips, gode råd og diverse opgaver. En glimrende mulighed hvis du og din partner ønsker en gratis løsning, som der kan arbejdes på hjemmefra.

Parterapi på Skype

Nogle parterapeuter tilbyder også parterapi igennem videochat – for eksempel på Skype. Det giver jer mulighed for at få terapi, selv hvis I ikke har chancen for fysisk at tage til et møde hos en terapeut.

Priserne minder ofte lidt om det, som det koster at have en traditionel session, men indimellem er det lidt billigere. Så det er bestemt værd at overveje.

Få tilskud til parterapi

Hvis du og din partner har brug for parterapi, men ikke på nuværende tidspunkt har råd til adskillige sessioner, så kan I prøve at søge om tilskud.

Der er nemlig nogle danske kommuner, som tilbyder et økonomisk tilskud til parterapi. I skal selv kontakte dem, og der er selvfølgelig aldrig nogle garantier, men flere kommuner er begyndt at tilbyde økonomisk støtte, hvilket potentielt gør det nemmere at få råd til effektiv parterapi.

Derfor: Prøv først og fremmest gratis parterapi på nettet. Overvej dernæst professionel parterapi med en erfaren terapeut, og søg eventuelt om støtte fra kommunen, hvis I har brug for det!

More Articles for You

Schæferhund

Schæferhunde er kendte for at være arbejdsomme. Derfor er schæfere det foretrukne valg for alle, som har brug for en …

Rottweiler

Rottweileren er en af de ældste hunderacer, og den er blevet brugt til mange formål igennem årene. Først som hyrdehund, …

Labrador

Labrador retriever er den mest udbredte hund på verdensbasis, og det er også en af de mest populære herhjemme. Labrador …

Golden retriever

Golden retriever er en britisk hunderace som tilhører gruppen af retrieverhunde. Det er en fremragende familiehund, og det er en …

Fransk bulldog

Fransk bulldog er en af de mest ikoniske og genkendelige hunderacer. De er små, kompakte og muskuløse. Hvis du leder …

Cavalier King Charles Spaniel

Cavalier King Charles Spaniel er en meget traditionel hunderace som har sin oprindelse i England. Det er en populær selskabshund, …