Hvad koster parterapi?

Der er mange, som er interesserede i parterapi, men som gerne vil kende til priserne først. Hvis det også gælder dig og din partner, så læs med her, hvor vi ser på de mest almindelige priser blandt danske parterapeuter.

Møde hos parterapeut: Ikke gratis, men effektivt

Den mest oplagte mulighed er at du og din partner booker et møde med en parterapeut og møder op til en session. Herefter vælger mange at fortsætte med en rutine, hvor der holdes et eller to månedlige møder ved terapeutens kontor.

Mange mener, at det er den mest effektive løsning, da det giver mulighed for at få talt ordentligt ud om tingene, og da man rent faktisk er til stede.

Priserne varierer selvfølgelig fra terapeut til terapeut, men det er ganske almindeligt at betale et sted mellem 500 og 1.500 kroner pr. session. De bedste parterapeuter er gennemsigtige med hensyn til priserne, så det er som regel nemt at finde den specifikke pris hos en professionel terapeut. Tjek parterapeutens hjemmeside – eller ring og spørg ind til priserne, hvis du er i tvivl om noget.

Online parterapi: Den prisvenlige og alsidige løsning

Mens et møde hos parterapeuten formentligt fungerer bedst, så er det ikke den eneste mulighed. Det er nemlig også muligt at lære mere om parterapi på nettet.

Faktisk er det muligt at få gratis parterapi på nettet. Prøv for eksempel det kursus, der hedder Verdens bedste parforhold hos bevidsthed.org. Det er et kursus, hvor du tilmelder dig med email, og derefter får du 3 mails i hver af de næste 7 uger, som indeholder viden, tips, gode råd og diverse opgaver. En glimrende mulighed hvis du og din partner ønsker en gratis løsning, som der kan arbejdes på hjemmefra.

Parterapi på Skype

Nogle parterapeuter tilbyder også parterapi igennem videochat – for eksempel på Skype. Det giver jer mulighed for at få terapi, selv hvis I ikke har chancen for fysisk at tage til et møde hos en terapeut.

Priserne minder ofte lidt om det, som det koster at have en traditionel session, men indimellem er det lidt billigere. Så det er bestemt værd at overveje.

Få tilskud til parterapi

Hvis du og din partner har brug for parterapi, men ikke på nuværende tidspunkt har råd til adskillige sessioner, så kan I prøve at søge om tilskud.

Der er nemlig nogle danske kommuner, som tilbyder et økonomisk tilskud til parterapi. I skal selv kontakte dem, og der er selvfølgelig aldrig nogle garantier, men flere kommuner er begyndt at tilbyde økonomisk støtte, hvilket potentielt gør det nemmere at få råd til effektiv parterapi.

Derfor: Prøv først og fremmest gratis parterapi på nettet. Overvej dernæst professionel parterapi med en erfaren terapeut, og søg eventuelt om støtte fra kommunen, hvis I har brug for det!

More Articles for You

Derfor bør alle par finde en bryllupsfotograf

Som bryllupspar er det vigtigt, at bryllupsdagen altid vil blive husket. Det kan blandt andet klares ved at holde en …

SEO optimering er en vigtig disciplin

Vi kommer aldrig uden om, at SEO optimering er vigtigt. Det er i hvert fald en disciplin, der kan give …

Tilpas dit epoxy gulv på forskellige måder

Det er blevet ganske populært at få lagt et epoxy gulv. Både private og virksomheder ser fordele i denne gulvtype, …

3 vigtige ting et webbureau kan hjælpe dig med

De fleste virksomheder ønsker vækst og flere kunder. Det gælder både for fysiske forretninger og internetbaserede virksomheder, og for begge kan det være en god idé at hyre et webbureau til at hjælpe med at hente flere kunder via nettet.

Her er de mest populære typer af storskærme

Storskærme er brugbare til mange formål – særligt når det gælder events, reklamer og præsentationer. Der er dog mange storskærme …

TV2 Play – Info, priser og fordele

Vild med TV2 og deres kanaler? Så bør du også overveje TV2 Play. Her får du adgang til hele TV2’s …