Hvem kan have gavn af udenlandsk arbejdskraft?

Udenlandsk arbejdskraft er til stor gavn for den danske økonomi – og ikke mindst for mange danske virksomheder. Muligheden for at hente kompetente udenlandske arbejdere til firmaet bør altid overvejes, hvis du er seriøs omkring din virksomheds fremgang og vækst.

Disse brancher har størst gavn af udenlandsk arbejdskraft

Især inden for disse brancher er der mange virksomheder, der opnår mere vækst ved at hyre folk fra udlandet:

  • Industri
  • Byggebranchen
  • Lager og logistik

Det er ofte sådan, at det er nemmest at hyre udlændinge inden for brancher, hvor sproget ikke er en stor faktor, men hvor arbejdet sætter større fokus på fysisk formåen, teknik og reel arbejdserfaring.

Her passer mange udlændinge perfekt ind, og der er især mange kompetente folk fra de østeuropæiske lande, især Polen, der specialiserer sig med industri, byggearbejde, lagerarbejde, mv.

Derfor er der mange dygtige svejsere, tømrere og murere, som kommer til Danmark. De arbejder ofte på samme niveau som almindelige danske arbejdere, og derfor kan der fx være stor gavn for en dansk virksomhed at ansætte en polsk svejser.

Så hvis du har en virksomhed, der primært beskæftiger sig med én af de nævnte brancher, giver det rigtig god mening at overveje udenlandsk arbejdskraft. Inden for mange andre felter kan det også bringe gevinst med sig, og hvis du føler, at en udenlandsk arbejder kan varetage opgaven på fornuftig vis, kan det formentligt også svare sig økonomisk. Generelt er der kæmpe gevinst for virksomheder i industrien og i byggebranchen at hyre kompetente udlændinge.

Faglærte udlændinge er til stor nytte

Det er især de faglærte udlændinge, der er til gavn for de danske virksomheder og for den danske økonomi. Ofte er det nemlig dem, som der er mest brug for.

Mange dygtige udlændinge kommer til Danmark for at arbejde som svejsere, murere, malere, lakerer og tømrere. Det er ofte faglærte folk, og flere af dem kommer fra Polen, hvor de har relevant arbejdserfaring.

Disse folk kan nemt hyres som vikarer, og mange danske firmaer er begyndt at gøre det. Resultaterne er oftest særdeles gode – via Vikarinvest kan vi endda klare alt det praktiske. På den måde kan dit firma spare alt besværet med udvælgelse, administration og diverse andre forhold. Du skal blot betale løn til medarbejderne i form af fakturaer.

Har du brug for ufaglærte udlændinge til andre opgaver, så er det også altid en mulighed.

Udenlandsk arbejdskraft er især vigtigt under økonomiske opsving

Hvis du har drevet virksomhed i et stykke tid, ved du sikkert, at det er sværest at finde medarbejdere, når økonomien er stærk. Under gode tider er de fleste kompetente danskere allerede i arbejde, og derfor bliver det næsten nødvendigt at kigge udenlandsk.

Lige nu befinder vi os i en periode, hvor der er ikke er nok danskere i arbejdsstyrken for at kunne dække behovet på markedet. De fleste er simpelthen allerede ansat, og virksomhederne har brug for flere folk. Den eneste reelle løsning på problemet er at hyre udenlandske medarbejdere. Faktisk er det også mere fleksibelt, da du både har mulighed for at hyre vikarer på kort sigt, hvilket ofte er den foretrukne løsning – men også medarbejdere der kan hyres på længere sigt.

Overvej om dit firma har brug for flere hænder

Vikarinvest kan assistere, hvis dit firma har brug for udenlandsk arbejdskraft. Inden for mange brancher kan udlændinge være til stor gavn, og det gælder især for virksomheder der beskæftiger sig med industri, byggeri og logistik.

Vi kan klare alt det praktiske, når du har brug for kompetente udenlandske vikarer. Det kan være nøglen til vækst i virksomheden, uanset om det gælder lidt assistance i hverdagen eller hjælp til et større langsigtet projekt. Udenlandsk arbejdskraft kan bringe stor gavn – især hvis du netop har brug for svejsere, smede, murere, malere eller tømrere i virksomheden!
Står du og er på udkig efter Udenlandsk arbejdskraft fra fx polen, så tag et kig på Vikar invest

More Articles for You

Har du glemt nøglerne? Det kan du gøre

Det sker for selv den bedste – at man har smækket sig selv ude, eller glemt nøglerne et sted. I …

Modebranchen stormer frem – Inspireret af danske idéer

Trods hårde tider i verdenssamfundet er der stadig fart på i modebranchen. Der er fortsat stor efterspørgsel efter tøj, og …

Sådan køber du hundefoder på nettet

Har du en hund? Så ved du, at hundefoder hurtigt bliver dyrt, men det er trods alt en nødvendighed. Der …

Schæferhund

Schæferhunde er kendte for at være arbejdsomme. Derfor er schæfere det foretrukne valg for alle, som har brug for en …

Rottweiler

Rottweileren er en af de ældste hunderacer, og den er blevet brugt til mange formål igennem årene. Først som hyrdehund, …

Labrador

Labrador retriever er den mest udbredte hund på verdensbasis, og det er også en af de mest populære herhjemme. Labrador …