Sådan sikrer du dig de skarpeste priser hos TNT

TNT er på rekordtid blevet én af de mest populære kurérfirmaer på de danske veje. Det er der mere end blot en enkelt grund til. Dels skyldes det deres omfattende services, høje serviceniveau – og naturligvis at du altid får gode TNT priser på din levering. Næsten altid. 

Hvordan får jeg de bedste TNT priser?

Fordelen ved at bruge TNT er, at du kan vælge mange forskellige fragtløsninger. På denne måde sikrer du, at der altid er noget der passer til lige præcis dit behov. Det betyder samtidig at du ikke behøver bekymre dig om at betale overpris for ydelser du i virkeligheden slet ikke har behov for. 

Som udgangspunkt er der tre overordnede ting du skal være opmærksom på, når du skal på jagt efter de bedste TNT priser:

  1. Hvilken form for fragt der er tale om
  2. Hvor mange leveringer du har behov for
  3. Hvilke dimensioner dine pakker har. 

Når vi taler om hvilken fragt du har behov for, kommer det i stort omfang an på hvilke kunder du har. Er de blandt de mere krævende, som forventer en hurtig levering, eller kan der godt gå et par ekstra dage undervejs? Er det primært kunder i Danmark, eller har du ofte behov for international fragt? Alt dette påvirker prisen på dine leveringer. 

Udover dette, er det også relevant at se på om du på nogen måde kan strømline dine forsendelser. Idet du ofte får rabat på forsendelser ved at bestille flere leveringer ad gangen, kan du bruge disse ”stordriftsfordele” til at få ekstra billige fragtpriser. Det kræver naturligvis, at du kan afsende så mange varer som muligt, i samme dimensioner og vægt. Nogle gange kan det betale sig at gå en størrelse op i emballage, idet du så kan nøjes med at bestille én type af levering.

Hvilke ydelser kan jeg få hos TNT?

TNT er ét af de største fragtfirmaer i verden. Derfor får du også adgang til en lang række af services. Her kan du få både luft-vej og søfragt, og kan sende til stort set hele verden. På den almindelige kurértransport får du adgang til et kæmpe netværk af chauffører og biler, så du altid kan komme hurtigt ud til kunderne. Det er naturligvis muligt at få leveret pakkerne personligt, så du sikrer dig at din pakke aldrig er uden opsyn.

De effektive og omfattende fragtruter, betyder at du altid får gode priser hos TNT. I mange tilfælde vil du kunne få næste-dags levering uden ekstra omkostninger, idet TNT med stor sandsynlighed allerede har en rute i det pågældende område. Og i de tilfælde hvor der skal endnu mere fart på, er det muligt at benytte sig af deres skræddersyede løsninger. Her kan du chartre alt fra en dedikeret bil, til et fly der går på vingerne kun for dig. Det siger naturligvis sig selv at det er lidt af en omkostningstung affære – men af og til kan det være en uvurderlig service.

More Articles for You

Har du glemt nøglerne? Det kan du gøre

Det sker for selv den bedste – at man har smækket sig selv ude, eller glemt nøglerne et sted. I …

Modebranchen stormer frem – Inspireret af danske idéer

Trods hårde tider i verdenssamfundet er der stadig fart på i modebranchen. Der er fortsat stor efterspørgsel efter tøj, og …

Sådan køber du hundefoder på nettet

Har du en hund? Så ved du, at hundefoder hurtigt bliver dyrt, men det er trods alt en nødvendighed. Der …

Schæferhund

Schæferhunde er kendte for at være arbejdsomme. Derfor er schæfere det foretrukne valg for alle, som har brug for en …

Rottweiler

Rottweileren er en af de ældste hunderacer, og den er blevet brugt til mange formål igennem årene. Først som hyrdehund, …

Labrador

Labrador retriever er den mest udbredte hund på verdensbasis, og det er også en af de mest populære herhjemme. Labrador …