Tilpas dit epoxy gulv på forskellige måder

Det er blevet ganske populært at få lagt et epoxy gulv. Både private og virksomheder ser fordele i denne gulvtype, og selvom de funktionelle fordele altid er mest fremtrædende, så ser et epoxy gulv også rigtigt godt ud. Du kan faktisk tilpasse det på en række forskellige måder, så det passer perfekt ind i rummet.

Epoxy giver dig et flot og slidstærkt gulv

Et epoxy gulv har normalt et råt og solidt look. Det passer perfekt ind i den moderne skandinaviske stil, som er meget minimalistisk, men som dog er meget designbevidst. Tidligere blev epoxygulve stort set kun benyttet til industri, og det gør de også stadig, men i løbet af de seneste år har de også vundet fremgang i private hjem. I mange offentlige bygninger og institutioner vil du også i stigende grad se, at de har epoxy som underlag.

Det er muligt at få lagt transparentepoxy såvel som indfarvet epoxy. Begge varianter er særdeles populære, og du har flere måder at tilpasse udseendet på. Industrigulve som epoxygulve kan nemlig laves i forskellige farver, så dine personlige ønsker kan næsten altid imødekommes. Du kan altid ringe til en gulvekspert for at få specifik vejledning og mere viden om, hvordan et epoxy gulv kan tilpasses efter dine ønsker og behov.

Fordelene ved et epoxy gulv

En af de største fordele er altså, at gulvet kan tilpasses og at designet ser utroligt godt ud.

Men der er også mange flere fordele: For eksempel er gulvet enormt slidstærkt og holder i mange år. Belastningsevnen er fantastisk, og selv hvis et epoxy gulv lægges på en arbejdsplads med meget trafik og med tung produktion, så holder det stadig til næsten alt. Hvis du får lagt et epoxy gulv i en privat bolig, hvor belastningen er betragteligt mindre, så har du et fantastisk og langtidsholdbart gulv.

Epoxygulve er desuden vandtætte og resistente overfor stort set alle typer af rengøringsmidler. Der skal virkelig meget til før der kommer åbenlyse skader på gulvoverfladen. Det er derfor også nemt at rengøre, da der ingen revner er, og da alle urenheder nemt kan fjernes. Et epoxy gulv er også lydabsorberende, hvilket mange ser som en ganske fin fordel.

Epoxygulve kan både bruges privat og til erhverv

Der er meget få begrænsninger ved et epoxy gulv. Du kan få det lagt næsten overalt. Som sagt var det engang forbeholdt for industri alene, og selvom gulvet stadig er mest udbredt i den industrielle sektor, så begynder vi at se epoxygulve flere forskellige steder.

Mange offentlige institutioner (fx skoler, kommunelle bygninger, osv.) har underlag med epoxy. Flere forretninger er gået i samme retning, da gulvet netop ser flot ud og holder til meget trafik.

Det kan også anvendes i private hjem. Her har epoxygulve faktisk oplevet rigtig stor fremgang, og mange er begyndt at efterspørge dette underlag. Det skyldes formentligt de fine tilpasningsmuligheder, den udmærkede pris og alle de funktionelle fordele, som opleves med årene. Et epoxy gulv er altså anbefalelsesværdigt for de fleste, og bør som udgangspunkt overvejes før mange andre gulvtyper.

More Articles for You

Schæferhund

Schæferhunde er kendte for at være arbejdsomme. Derfor er schæfere det foretrukne valg for alle, som har brug for en …

Rottweiler

Rottweileren er en af de ældste hunderacer, og den er blevet brugt til mange formål igennem årene. Først som hyrdehund, …

Labrador

Labrador retriever er den mest udbredte hund på verdensbasis, og det er også en af de mest populære herhjemme. Labrador …

Golden retriever

Golden retriever er en britisk hunderace som tilhører gruppen af retrieverhunde. Det er en fremragende familiehund, og det er en …

Fransk bulldog

Fransk bulldog er en af de mest ikoniske og genkendelige hunderacer. De er små, kompakte og muskuløse. Hvis du leder …

Cavalier King Charles Spaniel

Cavalier King Charles Spaniel er en meget traditionel hunderace som har sin oprindelse i England. Det er en populær selskabshund, …