TV2 Play – Info, priser og fordele

Vild med TV2 og deres kanaler? Så bør du også overveje TV2 Play. Her får du adgang til hele TV2’s arkiv af programmer. Alt efter hvilken pakke du vælger, kan du også se deres tv-kanaler live.

Der er mange fordele ved TV2 Play, og her får du mere info om tjenesten og priserne.

Kort om TV2 Play

TV2 Play er en streamingtjeneste fra TV2. Det er en af de mest populære i Danmark, og trods et kæmpe bibliotek af indhold, er det en forholdsvis billig tjeneste at benytte. I dens nuværende form blev TV2 Play startet i 2012. Det tidligere navn var TV2 Sputnik.

Formålet er, at du kan se deres programmer og kanaler overalt. Derfor kan du også streame TV2 Play fra både mobiltelefoner, tablets, computerskærme samt diverse tv-bokse som Apple TV og Smart TV. Så længe du har en internetforbindelse er det muligt at bruge streamingtjenesten. Faktisk er det tilgængeligt i hele EU, så du kan altså også se TV2, hvis du er ude at rejse.

I hele arkivet er der mere end 10.000 programmer. Det gælder både typiske TV2 programmer, men også en lang række film og serier. Som bonus får du adgang til en håndfuld snigpræmierer, når du har et aktivt abonnement.

TV2 Play abonnementer

Du har to pakker at vælge imellem, hvis du ønsker at skrive dig op til et TV2 Play abonnement.

Som udgangspunkt er der disse pakker: Basispakken og hele pakken. Du skal dog vælge, om du vil betale for at det skal være reklamefrit eller ej. I alt er der altså fire muligheder, da hver pakke kan komme enten med eller uden reklamer.

Basispakken med reklamer koster kun 49 kroner om måneden og hvis du vil have den præcis samme tjeneste, men uden reklamer, koster det 79 kroner. Denne pakke dækker alle on demand-programmer – altså hele det almindelige programarkiv. Du kan dog ikke se livekanaler.

Hele pakken har både programarkivet og alle TV2’s livekanaler. Den koster 109 kroner med reklamer og 139 kroner uden. Almindelige reklameblokke i liveudsendelser er dog inkluderet uanset hvad.

Du skal altså beslutte dig for, om du ønsker se TV2-kanalerne live, eller om arkiverne er nok. Hvis du fint kan nøjes med on-demand, så er Basis-abonnementet utroligt billigt.

Se livekanaler med TV2 Play

Dog er det rart også at kunne se livekanaler med TV2 Play. Det er ikke bare den almindelige TV2-kanal, men faktisk alle TV2-kanaler, som du får med, når du skriver dig op til hele pakken.

Du kan altså både se TV2’s hovedkanal, deres regionalkanaler, Zulu, Charlie, Sport, Fri og News. Du får det hele samlet ét sted, og det er noget, som er praktisk. Du kan se alt fra nyheder til comedy, samt alt det andet. Da TV2 i øvrigt har rettigheder til mange forskellige sportsudsendelser, er der også god grund til at overveje et abonnement, hvis du er vild med sport.

Med så mange kanaler, som kan ses hvor som helst, får du altså meget for pengene med TV2 Play.

Sammenligner vi med andre streamingtjenester ligger TV2 Play cirka midt i prishierakiet.

More Articles for You

Bøde for manglende registrering i RUT: Sådan er reglerne

I løbet af 2018 og 2019 har Arbejdstilsynet skærpet kontrollen, og derfor er der en forhøjet risiko for at få …

Sådan finder du det perfekte træningsprogram

Hvis du ønsker at komme i god form, er det vigtigt at din kost og træning er struktureret. Du bør …

3 trends vi bør holde øje med i 2020

Vi er nogle få måneder inde i 2020, og der er allerede sket en del. Faktisk har nyhedsmedierne haft rigeligt …

Hvad får man i SU?

Sådan bliver du klogere! SU kan for manges vedkommende være en jungle. Det er et problem, idet det for mange …

Sådan sikrer du dig de skarpeste priser hos TNT

TNT er på rekordtid blevet én af de mest populære kurérfirmaer på de danske veje. Det er der mere end …

5 tegn på at du skal finde en ny hosting udbyder

Lad os gøre det klart for dig, webhosting kan være kompliceret, hvis du på forhånd ikke kender noget til hjemmesider …